Personale

Mød teamet bag Jyderup Fysioterapi

I Jyderup Fysioterapi bliver du mødt af et engageret team af fysioterapeuter og kliniksekretær i god atmosfære central placeret i Jyderup. På klinikken er vi til stadighed opdateret med den nyeste viden inden for fysioterapi og ønsker at give vores patienter den bedst mulige og mest effektive behandling.

Faglig vidensdeling og sparring er en vigtig del af vores daglige praksis på klinikken, og vi har praksiserfaring med behandling af mange forskellige lidelser. Vi kan bl.a. hjælpe dig med: Muskel- og ledsmerter, rygsmerter, hoftesmerter, piskesmæld, facetledlåsning, hold i nakken, sportsskader, knæ- og fodskader, ledegigt, hovedpine/svimmelhed/migræne, discus degenerationer/-prolapser, neurologiske sygdomme (f.eks. halvsidige lammelser, parkinsonisme, dissemineret sclerose, medfødt spasticitet), sovende/prikkende fornemmelser og udstrålende smerter, graviditetsrelaterede bækkenledssmerter/-optræning, ischiassmerter, arbejdsrelaterende skader, genoptræning efter operation, træning i forbindelse med livsstilsrelaterede problemer som slidgigt, hjerte/kar-sygdomme, forhøjet blodtryk, depression, canser, type 2 diabetes og kraftig overvægt og meget mere.

Karin – Fysioterapeut

Uddannet fysioterapeut fra København 1989.
Jeg har en blandet erfaring med både børn og voksne. Mine arbejdspladser har været hospital, klinik, specialbørnehaver og specialiseret genoptræning med traumatisk hjerneskade.
Jeg har videreuddannet mig bredt og specialiseret indenfor neurologien og har stor glæde af dette i klinik arbejde. Derudover har jeg suppleret med kurser i Mulligan samt mobiliseringsteknikker a.m. Maitlann, som begge er blide mobiliseringsformer. Fysio Flow, som er bindevævs mobiliserende bevægelser. Stefan Richelli kursus i behandling af bindevæv.
Min behandling har fokus på at opnå god bevægelighed og bygge ovenpå med bevægelses- og styrkeøvelser. Et behandlingsforløb bliver ofte et detektivarbejde, hvor man finder de ubalancer i kroppen der er årsag til smerter og ubehag. Det er vigtigt at dette bliver i et godt samarbejde mellem fysioterapeut og patient.
Udover individuelle behandlinger har jeg hold med parkinson- og sklerose patienter samt et hold med Træning af skulder.
Særlige interesseområder : Skulderproblematikker, Genoptræning af knæ og hofte, Ryg/nakke
                                                                                                            

Mette – Kliniksekretær

Sekretær på deltid.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Christian – Fysioterapeut

Uddannet fysioterapeut fra Roskilde 2018. Siden hen, har jeg arbejdet på klinik med mange forskellige patientgrupper og problemstillinger. Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte patient og tilrettelægger behandlingsforløbet ud fra dette. Min behandling består af manuel behandling samt genoptræning, som har stor fokus på øvelsesterapi. Derudover tilbyder jeg også holdtræning, hvor jeg her på klinikken har ryghold samt parkinsonhold.

Ulrik – Fysioterapeut og ejer

 

 

Jeg har arbejdet som fysioterapeut siden 2000, hvor jeg blev uddannet fra Fysioterapeutskolen i Esbjerg. I 2005 overtog jeg Jyderup Fysioterapi i Jyderup.
Gennem mit arbejde med fysioterapi har jeg erhvervet mig en alsidig viden og praksiserfaring med mange forskellige problematikker.
Jeg er målrettet og konkret i min behandling.
Mine primære arbejdsområder: Rygproblematikker, Skuldreskader, Sportsskader, Neurologiske skader

Jonatan – Fysioterapeut

 

Uddannet fra Esbjerg Fysioterapeutskole i 2003.
I tidens løb har jeg taget mange kurser særligt indenfor Manuel terapi, manipulation,  rygtræning og genoptræning samt sports- og arbejdsrelaterede skader. Gigtrelaterede problemer er også et interesseområde.
Mine ryghold mandage og onsdage fra kl 9-10 er for alle med problemer i midt- og lænderyg samt i korsben og bækken.
Har man alvorlige problemer, skal man selvfølgelig igennem en undersøgelse med evt. behandlingen inden udslusningen på holdet. Jeg er tilstede under træningen, hvor jeg hjælper dig med at lave øvelserne korrekt.