Priser

Priser hos Jyderup Fysioterapi
Her kan du se vores priser og betalingsmetoder. Har du brug for at vide mere, er du velkommen til at ringe eller bruge kontaktformularen her på siden.
Sygesikringsandelen fratrækkes automatisk ved gyldig henvisning. Normalt vil du få et tilskud fra Sygesikringen på 40 pct. af prisen. Bemærk at der ikke ydes tilskud fra Sygesikringen til visse ydelser. Din pris pr. behandling er efter sygesikringstilskud:

Behandlingstakster pr. 1. april 2024:
Første konsultation:          506,72 kr.     (m. henvisning – 307,58 kr.)
Normal behandling:          322,19 kr.     (m. henvisning – 195,57 kr.)
Kort behandling:                214,81 kr.     (m. henvisning – 130,39 kr.)
Superviseret selvtræning:   107,42 kr.       (m. henvisning – 65,20 kr.)
Holdtræning:                       214,81 kr.     (m. henvisning – 130,39 kr.)
Udeblivelse                          322,19 kr.

Ydelser udenfor sygesikringen:
Akupunktur                         70 kr.
Power-laser                         40 kr.
Caddy-træningsprogram 40 kr.
Betaling
Vi tager imod Dankort, Mobilepay og kontanter.
Der betales efter hver behandling, medmindre andet er aftalt.

Kørsel
Kørsel til hjemmebehandling afregnes efter overenskomstens taster.

Sygesikring Danmark
Hvis du er medlem af Sygesikring Danmark, får du tilskud til behandlingerne. Registreringen af dine behandlinger bliver sendt automatisk til Sygesikring Danmark.

Vederlagsfri fysioterapi
For at være berettiget til fuldt tilskud fra sygesikringen, skal du have en af de sygdomme, som er omfattet af ordningen, samt være alvorligt fysisk handikappet. Se Sundhedsstyrelsen – fysisk handikappede personers adgang til vederlagsfri fysioterapi.

Medicinkort
Har du medicinkort, kan du ved henvendelse hos Borgerservice få økonomisk støtte til behandling.

Forsikring
Undersøg, om du er dækket af din arbejdsgiverforsikring, din egen fritids-ulykkes- eller sundhedsforsikring. Visse fagforeninger også giver tilskud til behandling.
Hvis dit problem/din skade er forårsaget af et ulykkestilfælde, arbejdsulykke eller der er en skadevolder, skal du huske at anmelde skaden. Hvis skaden er anerkendt af forsikringsselskabet, kan du videresende den betalte regning til dem og dermed få godtgjort beløbet. Du skal selv lægge pengene ud og derefter sende kvitteringerne til dit forsikringsselskab, din arbejdsgiver eller din fagforening, som derefter vil afregne med dig. Vi foretrækker ikke at have udeståender med forsikringsselskaberne. Med enkelte forsikringsselskaber har vi dog en aftale om direkte afregning – kontakt os ved brug for yderligere info.

Udeblivelse og afbud
Udeblivelse koster 313,51 kr.
Afbud skal ske senest kl 18 dagen før behandlingsdagen, ellers forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr på 307,95 kr.